Hlavní obsah

Zellwegerová si vyžádala focení se svým hrdinou

Novinky, Lenka Hloušková, Kateřina Farná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Hvězda karlovarského festivalu Renée Zellwegerová si v sobotu vyžádala na oficiální focení režiséra Břetislava Pojara. Divákům festivalu to prozradil herec Petr Vacek, který uvedl vpodvečer cyklus Pojarových filmů. Zellwegerová zapózovala také s dvěma prezidenty: tím českým Václavem Klausem a tím festivalovým Jiřím Bartoškou.

Článek

"Nebudu s vámi, až do konce, protože mám jinou, důležitou věc. Snad mou tvorbou pak nevypískáte," řekl Pojar divákům v sále, kteří čekali na uvedení jeho filmů. Režisérův spěch záhy vysvětlil Vacek: "Pan Pojar spěchá, protože si jej osobně na focení vyžádala paní Zellwegerová. Nechtěla se fotit jen s prezidentem," dodal herec.

Hvězda, která není rozmazlená

Zellwegerová se vyznala z obdivu k Pojarovi hned v pátek, v úvodu festivalu. Když mu předávala Křišťálový glóbus, řekla, že je jeho velký fanoušek a on je jejím hrdinou.

FOTO: PRÁVO/Petr Hloušek

Držitelka Oscara také dnes odpoledne osobně uvedla životopisný snímek Miss Potter, v němž ztvárnila hlavní roli. Herečka, jejíž půvab neohrožují ani obyčejné džíny, jak jsme se mohli přesvědčit včera na slavnostním zahájení, lesk velkého Hollywoodu přece jen ukázala.

Když se nakonec šťastně shledala se svými zavazadly, která "zabloudila" na letišti v Londýně, k radosti píšících i fotografujících novinářů zapózovala v tmavě modrých šatičkách, v nichž vypadala jako něžná panenka.

FOTO: PRÁVO/Petr Hloušek

Program hlavní hvězdy zahájení festivalu je nabitý a kromě krás lázeňského města se nevyhne oficialitám. Dnes večeří s prezidentem České republiky Václavem Klausem, a to v luxusním Grandhotelu Pupp. Co za vybrané pokrmy se podávají, ani do jakých končin je konverzace zavede nevíme. Zato vám ukážeme, jak moc to Renée sluší!

Reklama

Výběr článků

Načítám