Hlavní obsah

Nissan Bevel: auto pro staré mládence

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka Nissan představila velmi zajímavý koncept. Není určen pro mladé rodiny, jak to dnes bývá, ale pro staré mládence. Cílová skupina je svobodný (rozvedený) muž ve věku 45-60 let, který má spousty koníčků.

Článek

Tento crossover má nabídnout starým mládencům místo pro všechny svoje zájmy a přitom ho hýčkat velkým komfortem. Tomu odpovídá i uspořádání vozu. Jako nejdůležitější místo je bráno místo pro řidiče. To poskytuje tolik prostoru a komfortu, kolik jen automobil může mít.

Luxusní a extrémně pohodlné sedadlo lze seřizovat ve všech směrech a při nasedání umožňuje lepší přístup i přístrojová deska, která se odsune i s volantem dopředu a nahoru. Samozřejmě, že při této technologii nemohl být použit klasický sloupek řízení. Proto je jak řízení, tak i řazení a pedály pouze elektronické a impulsy jsou přenášeny po drátě (by-wire).

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Automobil je zvenčí dost "krabicovitý". To je proto, aby se dovnitř vešlo všechno sportovní vybavení, jaké řidič požaduje. Vůz má sice sedadel víc, ale ta jsou po většinu času složena pod podlahu a celý vůz tak funguje jako jedna velká dodávka. Ložná plocha je potažená materiálem, který se jen tak neodře a neušpiní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám