Hlavní obsah

Hummer H3 přijde o střechu

Novinky,

Na detroitském autosalonu se objeví nejmenší Hummer H3 jako koncept. Že už se vyrábí? No jistě, ale ne s otevírací plátěnou střechou.

Článek

Hummer H3 Open Top Concept nechá vzpomenout na klasiku z let minulých, kterou jsme mohli potkat například na Land Roveru Defenderu. Ten byl vyráběn právě ve verzi Safari, která byla tak oblíbená. Shrnovací plátěná střecha se u hummeru může posunout jak dozadu, tak dopředu, záleží, jak je vůz obsazen.

Samozřejmostí je zapuštění všech oken do karoserie, a to i zadního v pátých dveřích. Hummer ještě žádné oficiální fotografie nezveřejnil, ale my získali flash animaci stahování střechy, na kterou se můžete podívat na tomto odkazu.

Kromě systému stahování střechy ve dvou kolejnicích jsou nové i chromové doplňky, dvacetipalcová kola Rozzi EGO s pneumatikami 325/50 R20, speciální čalounění kůží Gatsby Green, nebo s ebenovými koberečky na podlaze. Nesmí chybět ani dynamická navigace.

Reklama

Související články

Do třetice všeho dobrého: Hummer H3

Na severoamerickém trhu se na jaře příštího roku objeví u prodejců třetí z rodiny pravých offroadů Hummer H3. Oproti svým předchůdcům je kratší, nižší a užší,...

Výběr článků

Načítám