Hlavní obsah

Dětskému vánočnímu sboru nařídili hlídači zmlknout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOTTINGHAM

Malí zpěváci dětského vánočního sboru zůstali v slzách poté, co jim hlídači nákupního centra nařídili, aby už konečně zmlkli. Třiadvaceti dětem ve věku od tří do pěti let bylo přikázáno, aby zmlkli, jelikož dělali prý příliš velký "hluk". Učitelky mateřské školky vzaly malé zpěváky a zpěvačky do nákupního střediska proto, aby svými hlásky potěšily unavené zaměstnance.

Článek

Osmatřicetiletá Claire Ellisová, která je matkou tříletého Harrisona, který se také zpěvu účastnil, řekla: "Je to nechutné. Vánoce jsou čas jako stvořený pro zpívání malých človíčků. Samozřejmě, že se trochu rozjedou, ale tohle byl pro ně speciální den."

Sharon Hastingsová, která mateřskou školku vede nemohla uvěřit tomu, že zaměstnanci nákupního domu chtějí, aby všichni odešli. "Nedělali jsme nic špatného a ani jsme nebyli příliš hlasití," zlobila se Hastingsová.

Manažerka obchodu Lorraine Harveyová prohlásila, že žádný ze zákazníků si na děti nestěžoval. Bezpečnostní pracovníci ale tvrdili, že děti byly příliš hlučné a předtím, než byly ve zpěvu přerušeny, tak byly požádány, aby se ztišily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám