Hlavní obsah

Česká Miss Langmannová dostane k Vánocům dálniční známku

Podle statistik kupujeme rok od roku dražší dárky. Najdou se však lidé, kterým jde především o klid a pohodu. Například letošní Česká Miss Renata Langmannová. "Neberu to materialisticky, ale spíš symbolicky. Třeba s mamkou jsme se dohodly, že mi dá pod stromeček dálniční známku. Já si hlavně vážím toho, že je čas na věci, na které normálně není," prozradila dvacetiletá kráska.

Článek

A který dárek ji v minulosti nejvíc potěšil? "To mi bylo asi tak devět, a dostala jsem pohyblivou cvičící panenku Barbie. To byla úplná novinka, myslím, že to přivezl strejda z Německa. No a z ní jsem asi byla nejvíc nadšená," vzpomíná miss.

Letos se na Vánoce obzvlášť těší. Po svém zvolení královnou krásy se totiž musela odstěhovat do Prahy a pracovní povinnosti ji zaměstnávaly natolik, že na rodinu opravdu moc času nezbývalo.

"Budu konečně doma na Moravě, s rodiči, s přítelem... fakt se těším, že vypadnu z Prahy. Celý rok jsem pryč, tak si myslím, že si to tentokrát víc užiju," dodala rodačka z Hané. Domů by se přitom chtěla vypravit už týden před Štědrým dnem, záleží ale na práci. "Taky abych aspoň trochu pomohla. Ale ne s vařením, na to já nejsem, to neumím," zasmála se Langamnnová.

Během Vánoc prý Langmannová často vyrazí i na hory. Ale jen na jeden den. Týdenní pobyt pak většinou absolvuje koncem ledna. Alespoň tak to bývalo v dobách, kdy ještě nekralovala českým kráskám. Teď všechno ovlivňují pracovní nabídky. Jistě ale ví, že na Silvestra už bude zase zpátky v Praze.

"Letos mám předsevzetí, že se musím začít hlídat v jídle. Hned v lednu mám velké focení, ale vzhledem k tomu, že budu teď doma na Moravě, tak nevím, nevím, jak to dopadne," zapochybovala Langmannová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám