Hlavní obsah

Lucie Benešová si přeje pod stromeček dovolenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a moderátorka Lucie Benešová (34) alias maminka Lucie z televizního seriálu Horákovi, má letos před Vánoci výjimečně v práci volno. Podle scénáře totiž doprovází svého bývalého manžela na operaci do Londýna, a tak se bez ní diváci budou muset pár dílů obejít. Místo natáčení si tak Lucie užívá volný čas s rodinou a těší se na Vánoce.

Článek

"Letos jsme se rozhodli, že dospělí si smějí dát jen jeden dárek a děti dostanou dva. Každý rok totiž slavíme Štědrý den dohromady s babičkami a dědy a jsme vždycky tak strašně zavaleni dárky, že tři hodiny jen rozbalujeme.

Je to strašně vyčerpávající a děti už to pak stejně nevnímají a my koneckonců také ne," říká Lucie. "Proto jsme si naordinovali tohle nařízení, že každý dospělý musí darovat pouze jeden dárek, a tím pádem já už v podstatě pro každého něco mám. Pochlubit se vám s nimi ale nemůžu, to už by nebylo překvapení."

Co Lucie sama objeví letos pod stromečkem, zatím neví. Jedno přání, které se jí snad splní, ale má.

"Nepřeji si nic materiálního, ale chtěla bych, abychom byli jako rodina více pohromadě. Ne jenom na Štědrý den. Já si vždycky moc vychutnávám ty chvíle, když jsme spolu, takže bych si přála dostat nějakou společnou dovolenou na čtrnáct dní někam k moři. Když to finance dovolí, tak bych na jaře někam ráda odjela. Bylo by to určitě fajn."

Díky pracovní vytíženosti nemá Lucie obvykle na vánoční přípravy moc času. Letos ji to ale souhrou náhod vyšlo, a tak se na Vánoce alespoň částečně připravila.

"Jelikož je už advent, pustila jsem se do výzdoby. Na zahrádce jsem ozdobila stromek a udělala různé menší úpravy. Kromě toho jsme se letos už potřetí s manželem rozhodli, že odjedeme kolem devatenáctého někam na hory, abychom se vyhnuli těm šílenostem tady v Praze. Vrátíme se až přímo na Štědrý den a budeme s celou rodinou slavit. Alespoň na těch pár dnů využijeme, že jsou prázdné hory, zalyžujeme si a budeme úplně jinde, než ve stresových vánočních přípravách," těší se herečka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám