Hlavní obsah

Ondřej Hejma slaví Silvestra bez televize

Podivný způsob slavení svátků, při kterém je pod stromečkem co největší hora dárků a stoly se prohýbají pod hromadou jídla, příliš nevyhovuje zpěvákovi a porotci v soutěži Česko hledá SuperStar Ondřeji Hejmovi.

Článek

Frontman skupiny Žlutý pes nedávno se svou kapelou vydal nové album a v těchto dnech se věnoval především vrcholící třetí řadě soutěže Česko hledá SuperStar, kde se stal jednoznačně nejoblíbenějším porotcem.

Přestože zatím všichni v soutěži prý ponorkovou nemoc zvládají, svátky bude chtít Ondřej Hejma slavit v úplně jiném prostředí. Na Vánoce se mu vlastně ještě vůbec nechce myslet. Dává přednost příjemné a poklidné atmosféře v kruhu své rodiny. Na Štědrý den jsou sice Hejmovi ve svém domově v Řevnicích na Berounsku, ale při první příležitosti odjíždějí.

"Vánoce slavíme doma s rodinou," říká otec dvou dětí Ondřej Hejma. "Snažíme se ale nic nepřehánět a brzo odjet někam na hory. Když se to povede, tak potom slavíme Silvestra na chalupě na Šumavě v kruhu přátel," přece jen se zasní rocker. "A hlavně bez televize," dodává se vztyčeným prstem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám