Hlavní obsah

Vánoční CD: Michal Pavlíček, Původní Bureš, Mary J. Blige

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další porce hudebních novinek pro předvánoční trh nabízí např. záznam koncertu kytaristy Michala Pavlíčka nebo R´n´B výběrovku Mary J. Blige.

Článek

Michal Pavlíček: Beatová síň slávy

Nové album Michala Pavlíčka obsahuje záznam koncertu z červnového vystoupení v Sazka Aréně. Spolu s hosty (Lenka Dusilová, Bára Basiková, Kamil Střihavka, Tomáš Hájíček, Jana Koubková, Monika Načeva, Matěj Ruppert a další) a za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu řízeného jeho šéfdirigentem Vladimírem Válkem, předvedl Michal Pavlíček v podstatě průřez svojí dosavadní tvorbou. Neopakovatelná atmosféra večera a spojení klasického orchestru s rockovou hudbou vychází na CD i na DVD.

Sony BMG

Původní Bureš: Cesta z krimu

Album Cesta z krimu od kapely Původní Bureš obsahuje dvanáct nových písniček a na datové stopě dva videoklipy, jednu povídku a jedno demo. Syrový garážový bigbít je opentlen trubkou Jany Modráčkové a houslemi, či pětistrunnou housloviolou nové členky Markéty Janatové, psychiatričky souboru. Na albu se tentokrát nevyskytují žádní hosté, takže vzhledem k živému nahrávání máte možnost slyšet kapelu v podstatě tak jak zní na koncertech.

Indies Records

OST: Eragon

V polovině prosince se v našich kinech objeví další filmový fantasy trhák Eragon. Těsně před jeho uvedením do kin vychází i soundtrack, o který se postaral Patrick Doyle. Ten je podepsaný pod hudbou k filmům Harry Potter, Deník Bridget Jonesové, Carlitova cesta, Hamlet a mnoha dalším. Jako pilotní singl ze soundtracku se na rádiích objeví po delší době novinka od zpěvačky Avril Lavigne Keep Holding On. Dále na albu najdete novinku Once In Every Lifetime od nové hvězdy Jem.

Sony BMG

Mary J. Blige: Reflections - A Retrospective

Jak název napovídá  na albu Reflections - A Retrospective najdete to nejlepší RB zpěvačky Mary J. Blige. Deska je navíc obohacena čtyřmi novými skladbami. Jednou z nových písní je i skvělý singl We Ride (I See The Future).

Universal Music 

Kenny G.: I'm In The Mood For Love... The Most Romantic Melodies Of All Time

Další porce romantiky od jazzového instrumentalisty Kennyho G., která přichází na předvánoční trh, nese název I'm In The Mood For Love... The Most Romantic Melodies Of All Time a není určena pouze pro vánoční období. Na albu spolupracoval Kenny G opět s Walterem Afanasieffem, známým mimo jiné ze spolupráce s Mariah Careyovou či Barbarou Streisandovou.

Sony BMG

Ciara: Evolution

Mladá RB hvězda Ciara o sobě dala poprvé vědět albem Goodies, na kterém byl i hit 1, 2 Step. Singl Get Up se stal jedním z mála singlů k úspěšnému tanečnímu filmu Step Up (u nás uváděný pod názvem Let's Dance). Tento singl najdete i na novince The Evolution, pod kterou jsou jako producenti podepsáni Rodney Jerkins, Pharrell Williams a will.i.am.

Sony BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám