Hlavní obsah

Yvetta Blanarovičová se těší na vánoční šneky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přípravám na oslavy vánočních svátků věnuje herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová množství energie i času. Její domácnost se doslova blýská čistotou a ve všech místnostech včetně oken je slavnostní výzdoba. Jak sama říká, jejím největším přáním je, aby se na Vánoce celá rodina cítila jako v bavlnce.

Článek

Letos budou oslavy poprvé probíhat v jejím novém bytě na Josefově v Praze.

"Na Vánoce přivezu z Bratislavy moji maminku a slavit s námi bude moje dcerka s přítelem i můj partner Marco. Kromě toho s námi ke štědrovečerní večeři usedne i několik pozvaných přátel. Už se nemůžu dočkat, až zase budeme všichni pohromadě," těší se zpěvačka. "Oslava Štědrého dne probíhá každý rok podle stejného scénáře.

V poledne jdeme do naší oblíbené restaurace na šneky a šampus. Ale někdy také uděláme výjimku a dáme si víno a tradičního kubu. Potom jdeme pomalu procházkou domů. Miluju okamžik, kdy vstupujeme do slavnostně vyzdobeného bytu. Mám už připravenou slavnostní večeři a kolem osmé zasedneme ke slavnostní tabuli," prozradila Yvetta Blanarovičová.

Všichni pak netrpělivě očekávají chvíli, kdy se začnou rozbalovat dárky.

"Já sama strašně ráda dostávám dárky a nejraději mám parfémy a kosmetiku vůbec. Velké dárky si ale na Vánoce nedáváme, spíš pěkné maličkosti, kterými si děláme radost. Osobně si přeji, aby tento rok už byl ve zdraví za mnou, a aby moje rodina byla zdravá," smála se Yvetta Blanarovičová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám