Seznam ingrediencí:
4 cibulky
Rama Culinesse
6 lžic smetanového křenu
250 g Ramy Crme Bonjour bílé
2 čerstvé nebo mražené bylinky
500 ml vývar z Knorr Zeleninového bujónu
250 ml vody
2 plátky toustového chleba

Postup přípravy:
Jarní cibulky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme Ramu Culinesse a cibulky na ní za občasného míchání opékáme asi 5 minut. Potom přilijeme vodu, připravený KNORR Zeleninový vývar, vmícháme Ramu Creme Bonjour, 2/3 smetanového křenu, bylinky a uvedeme do varu. Snížíme teplotu a na mírném ohni vaříme 5 minut. Mezitím opečeme toustový chléb a nakrájíme na kosočtverečky. Potřeme zbývajícím smetanovým křenem. Polévku ozdobíme kolečky jarní cibulky.