Hlavní obsah

Staročeský houbový kuba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chuť staročeských Vánoc

Článek
Suroviny pro 5 porcí
250 g velkých krup
60 g Rama Culinesse
1 velké cibule
350 g čerstvých hub (např. žampiónů) nebo 35 g sušených
sůl
drcený pepř
česnek
majoránka
Knorr Zeleninová jíška
Postup přípravy:

Omyté kroupy uvaříme ve vodě doměkka, scedíme a necháme okapat. Na Ramě Culinesse dozlatova opečeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme dušené houby, uvařené kroupy, nastrouhaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Vše promícháme a dochutíme Knorr Zeleninovou jíškou. Vše vložíme do Ramou Culinesse vymazaného pekáčku nebo formy a v troubě zapečeme.

Tip:

 Kroupy je dobré den dopředu namočit do studené vody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám