Článek
Seznam ingrediencí: (4 porce) |
4 králičí hřbety |
300 g Rama Creme Bonjour bílá |
200 g rýže |
1 Knorr Bujón s bylinkami a olivovým olejem |
200 ml Rama Cremefine na vaření |
Rama Culinesse |
200 g čerstvých hub |
čerstvé bylinky |
sůl |
pepř bílý |
mléko |
Postup přípravy: |
Králičí hřbet vykostíme, osolíme, obalíme v sekaných bylinkách a v troubě pečeme do růžova.
Rizoto připravíme tak, že nakrájené houby orestujeme a promícháme s rýží uvařenou ve vodě, ochucené Knorr Bujónem s bylinkami a olivovým olejem. Přidáme trochu mléka a vaříme, dokud se houby nespojí s rýží. Ochutíme. Ramu Crme Bonjour rozpustíme se smetanou a připravíme omáčku. Ozdobíme sekaným smaženým pórkem.