Hlavní obsah

Králičí váleček pečený v bylinkách na smetanové omáčce s houbovým rizotem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I králík může na Vánoce chutnat.

Článek
Seznam ingrediencí: (4 porce)
4 králičí hřbety
300 g Rama Creme Bonjour bílá
200 g rýže
1 Knorr Bujón s bylinkami a olivovým olejem
200 ml Rama Cremefine na vaření
Rama Culinesse
200 g čerstvých hub
čerstvé bylinky
sůl
pepř bílý
mléko
Postup přípravy:

Králičí hřbet vykostíme, osolíme, obalíme v sekaných bylinkách a v troubě pečeme do růžova.

Rizoto připravíme tak, že nakrájené houby orestujeme a promícháme s rýží uvařenou ve vodě, ochucené Knorr Bujónem s bylinkami a olivovým olejem. Přidáme trochu mléka a vaříme, dokud se houby nespojí s rýží. Ochutíme. Ramu Crme Bonjour rozpustíme se smetanou a připravíme omáčku. Ozdobíme sekaným smaženým pórkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám