Hlavní obsah

Za dva miliony se můžete cítit jako James Bond obklopený mořskou pěnou

Novinky, nčs

Kdo by se alespoň na malou chvíli nechtěl cítit jako známý agent 007 James Bond? Milovníkům akčního hrdiny se tato možnost otevírá prostřednictvím pronájmu luxusní jachty, která se objevila ve filmu Casino Royale z roku 2006. Samozřejmě, jak u jachet bývá zvykem, o levnou záležitost se nejedná.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Přes 30 metrů dlouhá jachta, která se dokáže pohybovat rychlostí až 85 kilometrů v hodině, kombinuje prvky vysokého výkonu a luxusního vybavení. V celkově čtyřech ložnicích je možné ubytovat až osm hostů a s sebou můžete vzít také čtyři členy palubního personálu, kteří vám budou servírovat luxus doslova na zlatém podnose.

Plavidlo, jež se objevilo ve známé bondovce a bylo podle filmu rovněž pojmenováno, se na vodě pohupuje od roku 2004, před třemi lety ale prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Pokud byste o plavbu měli zájem, je třeba se vydat do Monaka, kde loď kotví.

O tom, že pro zážitek ve stylu Jamese Bonda budete muset sáhnout hodně hluboko do kapsy, nemůže být pochyb. Týdenní plavba vyjde v přepočtu na dva miliony korun a vydat se můžete třeba na Korsiku či do vyhlášeného přístavu v Saint Tropez, kde na vás jistě bude tamní smetánka zírat jako na skutečnou filmovou hvězdu.

V roce 2016 prošla jachta rekonstrukcí.

Reklama

Výběr článků

Načítám