Hlavní obsah

Velšan proměnil svůj superb v ráj amatérských zpěváků

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konkurence vysoká, boj o zákazníka urputný. Proto se velšský řidič Uberu Ray Barbrook rozhodl svoji Škodu Superb změnit v jedinečnou. Ačkoliv auto zvenku vypadá docela k nerozeznání od ostatních, uvnitř se během jízdy odehrává karaoke párty. A hodnocení 69letého řidiče stoupá k nejvyššímu, tedy pětihvězdičkovému ocenění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britský taxikář nabízí svým zákazníkům Carpool KaraokeVideo: Caters News, AP

 
Článek

Díky své kreativitě patří Barbrook mezi nejoblíbenější řidiče v Cardiffu vůbec. Do auta si nainstaloval dva mikrofony a tablet, na kterém běží text k písním. „V autě mám dva mikrofony, ale zpívat můžou čtyři lidé,” vysvětluje řidič, který má rád zábavu, což ostatně potvrzují recenze spokojených zákazníků na sociálních sítích, kam umisťuje se souhlasem interpretů nejlepší pěvecké výkony.

„Někdy se zákazníky musím objet ještě jednou blok, protože chtějí zpívat a užít si zábavu,” říká Barbrook, jehož typickými pasažéry jsou obyvatelé metropole, kteří se vrací po večírku z města.

Elvis na zadní sedačce

Pokud si říkáte, že zpívání po noci strávené popíjením alkoholu nemůže mít sebemenší kvalitu, pak vás sympatický řidič vyvede z omylu. „Občas nastoupí někdo, kdo je opravdu dobrý. Měl jsem tady zpěváky, kteří soutěžili v pěveckých soutěžích, ale taky třeba Elvise,” naráží na muže, jenž je zdatným imitátorem Krále Rock 'n' Rollu.

Ať už jsou výkony cestujících jakékoliv, jedno je jisté. Popularita Barbrookovi vystřelila nahoru, na sociálních sítích nápad slaví úspěch a podnikání jenom kvete.

Uber, alternativa k běžné taxislužbě, narozdíl od taxikářů nevyužívá žádný dispečink, ale vše je řízeno pomocí aplikace v chytrém telefonu. Sami cestující po jízdě mají možnost ohodnotit uplynulou jízdu podle spokojenosti od jedné do pěti hvězdiček. Pochopitelně řidiči s vyšším hodnocením jsou mezi zákazníky oblíbenější.

Reklama

Výběr článků

Načítám