Hlavní obsah

V obchodě s oblečením nainstalovali herní systém pro znuděné partnery zákaznic

Novinky, jky

Je pro vás nakupování oblečení s partnerkou noční můrou? Nejste sami. Takových mužů je evidentně dostatek na to, aby se uchytil nápad, se kterým přišel nottinghamský obchod s oblečením Urban Outfitters. Do obchodu nainstalovali retro herní konzole, u kterých mohou muži trávit čas, než jejich polovičky ukojí své nakupovací chutě.

Foto: archív tvůrců

Článek

Jedna konzole Sega Mega Drive vedle druhé. Tak vypadá „mužský koutek záchrany” v  módním obchodě poté, co jeho vedení pravidelně registrovalo znuděné a zle se tvářící muže doprovázející ženy na nákupech.

Podle prvních zkušeností to prý vypadá, že se vše změnilo jako mávnutím kouzelného proutku. Muži si nový výdobytek chválí.

Asi by se navíc slušelo dodat, že nejde o žádný koutek hanby. Ba naopak. A vlastně to není ani koutek. Zóna s herními konzolemi je pěkně uprostřed jednoho z pater obchodu a úspěch slaví veliký.

Nápad rozšiřují dál

„Mně se to líbí. Je to druhá nejlepší alternativa hned po tom, kdybych sem se svou přítelkyní vůbec nemusel jít nakupovat,” uvedl s úsměvem jeden z hostů obchodu, který byl očima stále zabraný do fotbalového simulátoru z minulého století.

A řetězec neváhal. Po úspěchu v první pobočce začal instalovat koutky s retro herními konzolemi do mnoha dalších poboček po celé Velké Británii.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám