Hlavní obsah

Podepište svůj osud zlatým inkoustem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co by mohl chtít člověk, který má svůj zápisník osázený maličkými diamanty a v ruce má luxusní pero za několik miliónů. Ale jistě - zlatý inkoust do svého plnicího pera. Proč? Protože proč ne...

Foto: Montblanc

Montblanc Elixir Collection

Článek

Zlatá barva je odjakživa symbolem luxusu, elegance a bohatství. Značka luxusních per Montblanc si je této skutečnosti evidentně velmi dobře vědoma, a proto uvádí do prodeje zlatý inkoust. A hned úvodem se sluší říci, že to nebude v České republice doplněk pro horních sto tisíc, deset tisíc a ani tisíc. Kupců se najde asi jen pár. Jestli vůbec.

Montblanc nyní přišel s něčím, co udělá ze samotného psaní činnost, kterou si doopravdy nemůže dovolit každý. Inkoust je totiž vyroben z částeček 24karátového zlata a jde tak o jednu z nejdražších tekutin na světě vůbec. Většinu lidí asi neuklidní ani to, že je v ceně luxusní zápisník v měkké telecí kůži s monogramem G vyvedeném z 22karátových lístků.

A ano, každému je asi jasné, že zlatý inkoust není levná zábava. Montblanc Elixir Collection byla vyrobena v limitované edici 100 kusů, na prodej je jen ve vybraných obchodech této značky a jeden komplet vyjde v přepočtu na více než 108 tisíc korun. No nekupte to...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám