Hlavní obsah

Písničkář Bob Dylan se pochlubil svou vlastní značkou whiskey

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestasedmdesátiletý umělec a písničkář Bob Dylan, jenž v roce 2016 získal Nobelovu cenu za literaturu, začne prodávat svůj vlastní alkohol. Podle jeho vlastních slov měl za svůj život možnost vyzkoušet řadu prvotřídních druhů whiskey a s čistým svědomím může říct, že ta jeho je opravdu skvělá, píše list The New York Times.

Foto: Profimedia.cz

Dylan nabízí hned tři produkty: Tennessee Bourbon, Double Barrel a Straight Rye.

Článek

Bob Dylan je vášnivým milovníkem whiskey. Když ho s nabídkou vytvoření vlastního zlatavého moku oslovil americký podnikatel Marck Bushala, dlouho neváhal.

Výsledkem je trojice unikátních produktů: Tennessee Bourbon, Double Barrel Whiskey a Straight Rye Whiskey.

„Ne vždy naleznete inspiraci, někdy si najde ona vás. Chtěli jsme vytvořit takovou kolekci americké whiskey, která bude vyprávět příběh,” svěřil se Dylan listu The New York Times.

„Několik desetiletí jsem cestoval po světě a mohl ochutnat ty nejlepší whiskey, které existují. A tahle je skvělá,“ řekl neskromně s odkazem na jeho nový produkt.

Název značky po legendárním hitu

Značka, pod kterou půjdou alkoholické nápoje již v brzké době do prodeje, má příznačný název Heaven's Door. Na první pohled je tedy patrné, že inspirací při jejím vymýšlení byla Dylanova píseň Knockin’ on Heaven’s Door z roku 1973.

Bushala připomíná, že se ze strany populárního umělce nejedná o ješitnost, nýbrž o vášeň. I proto je prý podpis Dylana jen na zadní straně láhve, přičemž viditelný je až po konzumaci nápoje.

„Bob nepotřebuje být hlavní tváří značky, což je skvělé, protože to přesně vystihuje jeho povahu. Značka je díky tomu autentická,“ uzavřel podnikatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám