Hlavní obsah

Nevyděláváte velké peníze? Chybí vám kuráž na dostatečně bizarní nápad

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud láteříte nad tím, že máte hluboko do kapsy, možná by stálo za to zamyslet se, co děláte špatně. V dnešním světě se totiž prodává bez nadsázky všechno. Nevěříte? Jedna americká firma teď začala prodávat trio podzimních listů za „krásných” 20 dolarů, tedy bezmála 500 korun. Stále nevěříte, že i na sebevětší hloupost se může najít dostatek kupců?

Foto: Profimedia.cz

Bohatství se může ukrývat všude – třeba i v podzimním listí.

Článek

Zástupci firmy tvrdí, že jejich lidé doslova chodí cestou necestou ve snaze najít ideální selekci listů po území státu Nová Anglie. Každé balení má obsahovat vybalancované barvy – červenou, žlutou a zelenou, případně jsou všechny listy vícebarevné.

Podnikání si založil 27letý občan městečka Somerville Kyle Waring. Pokud by vás to zajímalo, tak svůj web spustil v úterý a během prvních 24 hodin obdržel více než 75 objednávek. Ano, matematiku asi zvládnete. S bezmála nulovými náklady vydělal za jeden den v přepočtu několik desítek tisíc korun.

Listy konzervuje

Skutečností je, že Waring není v obdobném podnikání s „ročními obdobími” žádným nováčkem. Stojí totiž i za firmou, která lidem posílá sníh. Podnikání s opadaným listím si už ale teď pochvaluje.

Ale abyste neměli pocit, že listy pouze sebere, zabalí a pošle, tak se o jejich příjemné vzezření stará tak, že je zakonzervuje. Na tři dny je namočí do speciální tekutiny a následně je nechá tři dny sušit. A pak? Hurá do krabiček a expedovat směrem k zákazníkům, kteří za ně štědře zaplatili. No není to jednoduché?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám