Hlavní obsah

Nejšílenější vánoční dárek? Konvička za 800 tisíc

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nemáte hluboko do kapsy a hledáte dárek pro člověka, který má všechno, máme pro vás tip. Koupit se totiž dá konvička na zalévání za pěkných 35 tisíc dolarů, tedy asi 800 tisíc korun. Vypadá to opravdu bizarně, ale předměty z této kolekce se prý dobře prodávají.

Foto: repro Tiffany

Konvička od Tiffanyho

Článek

Konvičku uvedla na trh slavná šperkařská značka Tiffany & Co. Patří do její kolekce každodenních předmětů, kterou poprvé představila loni. Tehdy vzbudila ohlas třeba s plechovkou ze stříbra za tisíc dolarů (23 tisíc korun).

Letos se kolekce posunula ještě o kus dál, přičemž jedním z jejích vrcholů je právě tato stylová konvička. Zaujme třeba ještě stříbrná lucerna za 20 tisíc dolarů (450 tisíc korun) nebo jídelní hůlky za v přepočtu 12 tisíc korun.

Jakkoliv se tyto částky můžou někomu zdát přemrštěné, značka s kolekcí slaví úspěch. Bloomberg uvádí, že po loňském uvedení tato kolekce výrazně zvýšila sváteční prodeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám