Hlavní obsah

Moskevský bar přidal do nabídky koktejl pojmenovaný po smrtícím viru

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se vědci z celého světa snaží co nejrychleji vyvinout lék na nový koronavirus, v moskevském baru na to jdou trochu jinak. Zákazníkům nabízejí tematický koktejl, pojmenovaný právě po něm.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Moskevský bar nabízí koronavirový koktejlVideo: Reuters

 
Článek

Moskevský bar Razvedka zareagoval na současnou situaci ve světě a do nápojového lístku přidal „koronavirus”. Ne snad, že by se Rusové snažili šířit mezi svými hosty vir. Název odkazuje na nový koktejl, v němž jsou dvě injekční stříkačky a led.

Stříkačky s červenou a zelenou látkou dodávají koktejlu punc tajemna, což byl záměr majitele, který chtěl jejich objem ponechat v tajnosti.

Panika nikomu nepomůže

Anton Zagariya, majitel podniku, uvedl, že drink má trochu ulevit od rostoucí paniky, která dolehla na Rusko poté, co začal počet nakažených novým koronavirem stoupat. V pátek země ohlásila 199 nakažených a také první oběť.

Proti koronaviru s kulomety, kuřecí farmou a zásobami na 25 let

Muži

„Panika nikomu nepomůže, u nás si lidé mohou dát v klidu koktejl, třeba poté, co budou unavení ze shánění toaletního papíru a zásob na případnou karanténu,” dodal Zagariya.

Reklama

Výběr článků

Načítám