Hlavní obsah

Kultovní kapří kalendář s nahými ženami je zpět. A je ještě odvážnější než dříve

Novinky, jky

Co mohou mít muži raději než kalendář s pohlednými obnaženými ženami? Asi už jen kalendář s pohlednými obnaženými ženami, které drží kapitální úlovek v podobě obřího kapra. A to je přesně to, co kalendář Carponizer už pátý rok po sobě nabízí. Podle jeho tvůrců jej kupují ženy snad ještě častěji než muži. Samozřejmě že převážně jako dárek pro své polovičky.

Foto: Carponizer

Kalendář Carponizer 2018

Článek

Ač je tematika kalendáře možná lehce bizarní, tak tento německý výtvor slaví každoročně velký úspěch. Na Amazonu se stal v Německu vloni nejpopulárnějším sportovním kalendářem vůbec a objednávají si jej lidé z celého světa. Jeho 29letý autor Hendrik Pöhler informoval, že tvorba nejnovějšího vydání zabrala celkem osm týdnů.

Celý proces prý zahrnuje také chytání velkých kaprů, o které se následně během focení kalendáře vždy starají dva lidé, aby netrpěli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obnažené modelky a masivní kapři během focení loňského kalendářeVideo: Caters News, AP

„Prodávám rybářskou výbavu těm rybářům, kteří se specializují na kapry. Tak jsem se dostal i k nápadu stvořit tento kalendář. Řekl jsem si, proč bych nemohl zkombinovat dvě nejlepší věci na světě – krásné kapry a pohledné dívky,” uvedl Pöhler.

„Všechno musí být během focení úplně perfektní – modelky, kapr i počasí. Není navíc lehké chytit kapra takové velikosti. Rád umísťuji svou oblíbenou fotografii do měsíce, kdy jsem se narodil, a tak se mi i letos líbí nejvíce červen,” dodal s úsměvem autor kalendáře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám