Hlavní obsah

Kapesní vířivka potěší pánský rozkrok

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ten příjemný pocit, kdy se unavení naložíte do vířivky a užíváte si kombinaci teplé vody a bublinek? Nyní si můžete pořídit zmenšenou kopii vany s tryskami, která se však specializuje na jedinou část mužského těla - varlata.

Foto: Testicuzzi

Zlatou variantu výrobce nabízí za 10 tisíc dolarů.

Článek

Ano, pojem „vířivka na varlata” může znít skutečně bizarně, ovšem výrobce si stojí za praktickým využitím. Na internetových stránkách cílí na jezdce na koních, cyklisty a motorkáře. Zkrátka muže, kteří svoje klenoty mohou namáhat o trochu víc než ostatní pánové.

„Není to jen vtip, je to seriózní produkt. Pokud však chcete kamarádovi pořídit vířivku z legrace, máte naše svolení,” dušuje se vtipně nazvaná firma Testicuzzi, podle které nápad vznikl jako důsledek konverzace několika přátel, kteří vtipnou myšlenku skutečně zrealizovali.

V doslova lechtivé reklamě láká výrobce na velmi příjemný pocit, který uleví od napětí a bolesti. Koncept zařízení byl nejprve vyroben na 3D tiskárně a prozkoumán, aby byla zaručena kvalita zpracování.

K dostání je několik barevných variant vířivek a nebyl by to správný mužský produkt, kdyby nebyla k dostání i nějaká ta speciální edice. Výrobce ji nabízí v podobě modelu ze 14karátového zlata.

Cena zlaté vířivky je 10 tisíc dolarů (cca 229 tisíc korun). Pokud byste však chtěli vlastnit tuto speciální pánskou pomůcku, museli byste si pospíšit. Zlatých vířivek bylo totiž vyrobeno pouze 50. Standardní verzi zakoupíte už od jednoho tisíce korun.

Muzeum penisů skýtá neotřelou podívanou

Cestování

Přes lákání výrobce se dá o využívání vířivky spekulovat. Ze zdravotního hlediska totiž obecně teplo varlatům neprospívá a může mít za důsledek snížení plodnosti. Přesto může být vidina chvilkového pocitu blaha skutečně lákavá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám