Hlavní obsah

Kanadská firma vytváří dočasná tetování, vydrží až 18 dní

Ti, kteří se bojí, že by se jim umělecké dílo na vlastní kůži časem omrzelo, si „pomalování” těla mohou díky torontské společnosti vyzkoušet nanečisto. Dočasná tetování táhnou, start-upová firma Inkbox v nedávné době získala finanční prostředky z fondů rizikového kapitálu v hodnotě 10 miliónů kanadských dolarů (asi 168 miliónů korun). Použije je na další rozvoj.

Foto: Inkbox

Tetování na první pohled vypadá jako to klasické.

Článek

O štědré finanční injekci informoval v úterý výkonný ředitel a spoluzakladatel společnosti Tyler Handley.

Finanční prostředky prý vydrží nejméně dva roky a využity budou na marketingovou strategii, technologickou inovaci či vyhledání talentů.

Handley agentuře Reuters prozradil, že se snaží svým zákazníkům poskytnout „vzhled a dojem trvalého tetování bez trvalosti“.

Společnost působící v Kanadě a Japonsku byla založena v roce 2015. Momentálně prodá asi 60 tisíc tetování měsíčně do více než 150 zemí světa. Zhruba tři čtvrtiny putují do USA.

Dílo je za 15 minut hotové, vydrží až 18 dní

Umělecká díla, která společnost nabízí, vytvářejí profesionálové z různých oborů - tatéři, grafici a umělci, kteří po prodeji dostávají část zisku.

Tetování je dodáváno společně se sadou, pomocí které si ho zákazník může svépomocí aplikovat. Zvládne to prý za 15 minut, přičemž inkoust mu na těle vydrží až 18 dní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám