Hlavní obsah

Jak se připravit o vztah? Fanoušek rugby by to mohl vyučovat

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to sice příběh z kategorie „věřme, nevěřme” a jen těžko lze hodnověrně ověřit, ale rozhodně stojí za převyprávění, i kdybyste ho měli považovat jen za takovou roztomilou pohádku. V hlavní roli jsou jeden Australan, jeho vášeň k rugby, lež, prokletí sociálních sítí a mužova partnerka, která nemá pro chlapské eskapády ani to nejmenší pochopení.

Foto: Profimedia.cz

Vidět svůj národní tým v akci je pro některé muže důležitější než funkční vztah. Na snímku zápas Austrálie s Anglií, který skončil vítězně pro klokany.

Článek

Australský rugbyový fanoušek Matthew Hannibal tvrdí prostřednictvím sociální sítě Facebook, že ho jeho přítelkyně odkopla poté, co jí řekl, že letí pracovně do Londýna a společnost MasterCard na sociální síti zveřejnila jeho snímek, jak oslavuje postup svého národního týmu přímo na stadiónu.

Hannibal ve čtvrtek zavítal na stránky společnosti, aby poděkoval za nedávné zveřejnění svého snímku, což vyústilo v okamžitý konec jeho vztahu: „Milý MasterCarde, chtěl bych Ti oficiálně poděkovat za zobrazení mého snímku na světovém šampionátu v rugby 2015,” napsal úvodem ke snímku, který společnost zveřejnila.

Chtěl bolestné

„Naneštěstí jsem své tehdejší přítelkyni řekl, že cestuji do Londýna za 'prací' a asi není třeba dodávat, že jsem nyní nezadaný. Abych byl upřímný, stejně by to nefungovalo, protože měřila 205 centimetrů a já se bojím výšek. Vývoj událostí pro mě a mé kamarády cestující se mnou ze Sydney do Londýna nabral poměrně dramatický spád,” dodal Hannibal s tím, že by od společnosti ocenil nějaké menší bolestné.

Hannibal si ještě dovolil menší parodii na známou reklamu společnosti: „Let do Londýna - 2200 dolarů, lístek na Austrálii proti Anglii - 450 dolarů, ztratit přítelkyni abych viděl, jak Austrálie poráží Anglii - k nezaplacení.”

Vysoké stropy

Úsměvný příběh kazí vyjma netypické výšky expřítelkyně také to, že muž využil sociální síť během šampionátu několikrát k tomu, aby prodal přebytečné lístky na několik zápasů. I tato skutečnost napovídá možnosti, že příspěvek nemusí být autentický a zařídila si jej sama společnost ve snaze se zviditelnit.

Společnost se každopádně v pátek omluvila za dramatický vývoj okolností a nabídla muži, že se může pokusit spravit vztah s jeho (ex)přítelkyní tím, že připraví romantickou tříchodovou večeři se svíčkami. „Ujistíme se, že bude mít prostor dostatečně vysoké stropy,” zaznělo ve vzkazu jako narážka na výšku jeho milé. Snad až moc nápadité na to, aby to byla pravda...

Reklama

Výběr článků

Načítám