Hlavní obsah

Hraje do karet předsevzetím a kocovina nehrozí. V netradičním baru je šrumec

Novinky, nčs

Začátek nového roku bývá často plný předsevzetí. Mezi jedny z nejčastějších se každoročně řadí omezení či úplné vynechání alkoholu. A právě jeden z londýnských barů by se dal označit za ráj abstinentů. Ačkoliv se všechno zdá „normální“, o alkohol uvnitř nezavadíte.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Londýně otevřeli bar jen s nealko pivem, nabízí jich 11 druhůVideo: AP

 
Článek

Před hosty baru stojí sklenice s pivem, osazenstvo se dobře baví. Člověk by ani neřekl, že žádný z celkem 11 nabízených druhů hořkého moku neobsahuje alkohol. Načasování zahájení provozu si podnik skotského pivovaru BrewDog vybral prozíravě. Právě v lednu je totiž poptávka po nealkoholických pivech a dalších nápojích logicky silná.

Ať už někdo drží „suchý” leden, nebo zkrátka s novým rokem hodlá omezit konzumaci alkoholu, v baru, který je obklopen mnoha běžnými „alkopodniky”, najde, co hledá.

Konec hospodských hádek? Kvalitu poznáte za pár minut

Muži

„Všechny naše podniky mají v nabídce slušnou nabídku nealkoholických nápojů, ale chtěli jsme otevřít provozovnu, kde se právě pivo bez alkoholu stane hlavním sortimentem. Ať už lidé chtějí takové pivo vyzkoušet, nebo jej cíleně vyhledávají, mají možnost si vybrat ze široké nabídky našeho i jiných pivovarů na jednom místě,” říká James Brown z pivovaru, pro který se jedná už o 101. pobočku. Byla otevřena 6. ledna.

Méně kalorií

V lednu si bar připravil pro hosty akci v podobě neomezené konzumace piva a ti se zatím zdají být velmi spokojení. „Je skoro stejně tak dobré jako to alkoholické,” myslí si o nealkoholickém pivu jedna z návštěvnic.

Pokud nejste zrovna fanoušky piva, ochutnat můžete i z nabídky nealkoholických vín a dalších drinků. A jestliže se chystáte s novým rokem hubnout do plavek, návštěva takového baru vás tolik trápit nemusí. Mnoho nealkoholických piv totiž obsahuje méně kalorií než tradiční varianty.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám