Hlavní obsah

Kavárna nabízí gigantický snídaňový box, nikdo jej ještě nezvládl sníst

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglická kavárna přišla s produktem, který ocení buď celé rodiny, ti největší jedlíci, anebo ti, kteří měli jednoduše velmi náročnou noc. Snídaně z kavárny Kats Cabin Cafe and Tearoom ve Walsallu je tak velká, že musí být servírována v krabici na pizzu. V ní se ukrývá celkem 4275 kalorií a nepříliš umně schovaných 210 gramů tuku.

Obří snídani o 4275 kaloriích zatím nikdo nedojedlVideo: Novinky/AP

 
Článek

Majitelé kavárny, manželé Mark a Kat Pointonovi, svorně tvrdí, že žádný člověk ještě nedokázal snídani spořádat sám. Charles Wade-Palmer se o to nedávno pokoušel, ale nezvládl nakonec sníst ani polovinu boxu předtím, než z jedlíkovské výzvy vycouval.

„Viděl jsem nějaké fotky na internetu a vypadalo to velké. Ale ani vzdáleně ne tak velké, jak to působilo, když ten box přede mnou otevřeli. Byl jsem udiven z toho, jak všechno chutnalo dobře do chvíle, než jsem byl opravdu přejedený. Neexistoval způsob, jak bych to mohl dojíst - zejména kvůli tomu množství toastů. Ale snažil jsem se,” uvedl Wade-Palmer.

Kdo to zvládne, tak je „zvíře”

„Je to jednoznačně vysněný start do nového dne po náročné noci, ale musíte si to dát s někým. Ještě jsem nikdy neviděl anglickou snídani v takovémto provedení. Člověk, který by něco takového snědl, by musel být úplné zvíře,” dodal s úsměvem.

Snídaňový box obsahuje

6 plátků slaniny

6 plátků slaniny 4 volská oka

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků 4 kusy jelita

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků 4 kusy jelita 3 plátky osmaženého chleba

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků 4 kusy jelita 3 plátky osmaženého chleba 4 fritované bramborové placičky

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků 4 kusy jelita 3 plátky osmaženého chleba 4 fritované bramborové placičky 6 plátků velkého toastového chleba

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků 4 kusy jelita 3 plátky osmaženého chleba 4 fritované bramborové placičky 6 plátků velkého toastového chleba 2 nádobky hub

6 plátků slaniny 4 volská oka 6 párků 4 kusy jelita 3 plátky osmaženého chleba 4 fritované bramborové placičky 6 plátků velkého toastového chleba 2 nádobky hub 2 nádobky fazolí

2 nádobky rajčat

Za obří snídani přitom zákazníci nezaplatí tolik, kolik by vás možná napadlo. Kalorická bomba vhodná pro rodinu s jedním dítětem vyjde na 15 liber, tedy nějakých 444 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám