Hlavní obsah

Nejkrásnější zločinec světa je na svobodě. Obratem se z něj stal model

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Ze zločince modelem. Tak by se dal ve zkratce popsat příběh Američana Jeremyho Meekse. Kalifornské policisty ani ve snu nenapadlo, co způsobí, když v červnu 2014 zveřejní fotku zatčeného recidivisty.

Foto: Profimedia.cz

Jeremy Meeks

Článek

Policisté zločinci pomohli ke hvězdné kariéře světového modela. Jeho snímek ze zatýkání brzy oblétl celý svět, z fotky totiž pohlížel nebývale atraktivní model. Meeks skutečně dostal ihned nabídky od několika modelingových agentur. Tento týden se konečně může vydat cestou showbyznysu. Byl propuštěn z vězení a zamíří rovnou na přehlídky a do reality show.

Meeks byl loni odsouzen ke dvěma rokům vězení za držení zbraní. Za dobré chování byl po roce propuštěn. Ještě před odchodem za mříže ale podepsal smlouvu s agenturou White Cross Management a Jimem Jordanem.

„Jsem nadšený a vděčný ze všeho, co mě teď čeká. Jsem připraven na focení s Jimem Jordanem a White Cross Management,“ napsal Meeks na Instagramu, kde zveřejnil svůj první snímek z civilu. Jordan teď vystupuje jako jeho oficiální manažer.

Ti, kdo znají mluvu vězeňských tetování, upozorňují však na vytetovanou slzičku pod Meeksovým levým okem. Slzy vytetované přímo pod okem totiž znamenají v kriminálnickém žargonu zabité osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám