Hlavní obsah

Milionáře - exhibicionistu skandály nabíjejí

Novinky, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím vlastně obdarovat někoho, kdo všechno má a umí to dát hodně viditelně najevo? Takovou otázku si kladla Maria Yottová (27), když se blížily 39. narozeniny jejího muže. Oba zbožňují luxus - a mohou si to dovolit: milióny dolarů na kontě, rezidence s deseti ložnicemi v Beverly Hills, skvělé skvosty v garáži. Jaký dárek v tak okázalém přepychu přichází v úvahu?

Foto: Profimedia.cz

Bastian Yotta se svou ženou.

Článek

„Prožít čas společně, to Bastiana pokaždé potěší. Cíl jeho narozeninového výletu, stejně jako jeho program zůstával do posledního okamžiku nejstřeženějším tajemstvím,“ svěřila se Maria. A klaplo to: cesta do Vailu v Coloradu, lyžařského resortu vyhledávaného nejen americkými prominenty, vyjížďka na sněžných skútrech za rozbřesku, masáže v chatě uprostřed velebného ticha velehor a romantika u krbu.

„Takové potěšení nemá s rozhazováním peněz nic společného,“ ujišťovala Maria, jako kdyby se výstřední dvojice neubytovala v prezidentském apartmá pětihvězdičkového hotelu Four Seasons, pro které mají slabost třeba Arnold Schwarzenegger či Heidi Klumová.

Peníze se neřeší

A propos - peníze. Jen málokterý pár předvádí tak ochotně a náruživě, kolik jich má a jak málo mu na nich záleží. Maria se na fotografiích na Instagramu koupe ve vaně s dolarovými bankovkami. Kupuje si kabelku za šest tisíc dolarů (148 tisíc korun). Bastian si na své Ferrari 458 v závodní výbavě připevňuje zlatá zrcátka.

Foto: Profimedia.cz

Zahleděný do sebe? Z jeho příspěvků na sociálních sítích se to tak může zdát. A možná to tak i doopravdy je.

A především nechybějí polonahé krásky, nekonečné honosné párty, sexuální orgie. Kalifornskou rezidenci proměnili v doupě požitků, přičemž první přikázání zní: dej okázale najevo, jak jsi bohatý! „Neřeším, kolik peněz za večer utratím - deset nebo dvacet tisíc dolarů, na tom přece vůbec nezáleží. Beru to jako investici do spokojenosti a příjemné nálady hostů,“ vychloubá se Bastian.

Umělá inteligence či posilovací stroje?

Pokud jde o to, jak vlastně ke svému štěstí přišel, tak ho sdílnost opouští. Ve skutečnosti se jmenuje Gillmeier, pochází z Německa. Živil se jako pojišťovací makléř a s první ženou založil wellness firmu, jež zkrachovala. Nové příjmení si vybral podle yotty - nejvyšší předpony základní soustavy jednotek znamenající 24. mocninu deseti - jedničku a za ní 24 nul, jinak řečeno kvadrilion.

Také Maria se v občanském životě jmenovala Maria Heringová, studovala speciální pedagogiku v Mnichově a před lety se pokusila prorazit v německé verzi Superstar. Krátce po seznámení jí playboy Bastian, jenž miluje televizní seriál Pobřežní hlídka, jako první krok zaplatil zvětšení poprsí z 32C na 32F.

Nařčení ho dobíjí energií

Bastian nejprve tvrdil, že jedné americké firmě prodal patent technologie pro umělou inteligenci. Pak se zmiňoval o prodeji nové komunikační sítě pro seniory. Nakonec přišel s verzí, že pohádkově zbohatl na posilovacích strojích Global Skin.

List Bild odhalil, že jen bavorským bankám dluží v přepočtu 8,5 miliónu korun. „Z toho mě hlava nebolí. Spíš mě zajímá, proč finanční ústavy porušují bankovní tajemství a proč záležitosti neřeší přímo se mnou? A své odpůrce chci ujistit: každé takové zkreslené nařčení mě dobíjí energií. Je to živá voda,“ podotkl Yotta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám