Hlavní obsah

Poslední playmate prý bude Gruzínka vychovaná v Rusku

Poslední nahou „dívkou měsíce” v americkém pánském časopise Playboy se stane modelka, která se narodila v Gruzii a vyrůstala v Rusku. „V dětství mívala blíž ke Kremlu, než k Playboyi,” poznamenal list The New York Daily News.

Foto: archiv Kristy Garettové

Kristy Garettová

Článek

Pětadvacetiletá blondýnka Kristy Garettová je šťastná, že jí připadla pocta stát se 749. playmate, jejímiž půvaby se v posledním nezahaleném čísle časopisu bude možné kochat na celém tuctu stran. Nejde ale jen o křivky. Rodačka z Tbilisi jako modelka procestovala celý svět, než se rozhodla usadit v Los Angeles. Ovládá šest jazyků.

„Je to tak kultovní - stát se poslední nahou playmate. Chce se mi křičet radostí. Je to zázrak. Jsem tak hrdá. Tento Playboy vstoupí do dějin. Zřejmě to změní můj život," svěřila se Garettová.

V roli "Miss únor 2016" se objeví ve zvláštním dvojčísle, které se začne prodávat 11. prosince, s Pamelou Andersonovou na obálce. Vnadná záchranářka ze seriálu Pobřežní hlídka ukončí více než 60 let trvající tradici, která učinila z magazínu jeden z nejznámějších pánských časopisů světa.

Hefner změnu odsouhlasil

Osmačtyřicetiletá Andersonová se objeví na obálce Playboye už počtrnácté, což je více než kterákoli jiná celebrita.

V časopise založeném v roce 1953 mediálním podnikatelem Hughem Hefnerem se nechaly v plné nahotě fotografy zvěčnit třeba zpěvačka Madonna nebo modelka Cindy Crawfordová.

Poslední "nahé" číslo Playboye, jak již bylo zmíněno, vyjde 11. prosince. I v příštím roce se budou na jeho stránkách vyskytovat svůdně pózující ženy, vždy ale oblečené.

Konec nahoty je součástí chystaných změn časopisu, které odsouhlasil devětaosmdesátiletý zakladatel Playboye Hefner. Nápad však vyšel z hlavy výrazně mladšího šéfeditora Coryho Jonese.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám