Hlavní obsah

Žádala po muži romantické gesto. Umlčel ji moukou

Už jste se někdy zamysleli nad tím, že byste se svou ženou měli umět pracovat kreativně? Naslouchat jí, ale neposlouchat bezhlavě? A umět si z ní udělat sem tam legraci? Devětadvacetiletý Velšan Richard Selway by vám mohl udělit pár rad do začátku.

Foto: Profimedia.cz

Místo květin dostala žena mouku. Ilustrační foto

Článek

Richard Selway z Walesu je vtipálek, jaký se jen tak nevidí. Když ho partnerka požádala o romantické gesto, naznačila, že by ráda dostala květinu – flower. Další ráno u jejích dveří zazvonil doručovatel. Nikoli však z květinářství, přijel z nejbližší pobočky obchodního řetězce Tesco a dovezl jí dvanáct kilogramů mouky – flour.

Fonetická příbuznost slovíček flower a flour dvaadvacetileté Paige-Ellen Williamsové nejdříve vůbec nedošla a byla pěkně naštvaná. Doručovatele poslala pryč, že si ji musel s někým splést.

„Před několika týdny jsem ho škádlila a říkala mu, že bych si zasloužila, kdyby mi doručili květiny přímo do domu, když jsem měla tak náročný den. Úplně jsem zapomněla, že jsem mu něco takového říkala. V pondělí mi někdo klepal na dveře, když jsem otevřela, byl tam řidič z dodávky Tesco. Řekla jsem mu, že má špatnou adresu, protože jsem si nic od nich neobjednala, nikdy jsme si nenechávali jídlo dovážet, tak se vrátil do dodávky,” popisovala překvapená žena.

„Pak ale přišel znova, že je skutečně ta zásilka pro mě a že mu to potvrdil můj přítel Richard. Byla jsem tak zmatená, když mi ten muž postavil tašky na stůl a já uviděla, že jsou plné mouky. Až když odešel a já viděla, že je to jen samá mouka, docvaklo mi to. Můj přítel je veliký romantik a velmi chytrý a skvělý táta naší dcery Hazel. Má ale opravdu praštěný smysl pro humor. Má štěstí, že mě to pobavilo,“ svěřila Paige-Ellen v rozhovoru pro britský deník The Mirror.

Když po vás tedy bude chtít vaše partnerka kytku, kupte jí mouku a anglický slovníček k tomu. Pokud jí to docvakne, můžete si být jisti tím, že máte doopravdy inteligentní ženu po svém boku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám