Hlavní obsah

Dům nebo obal na iPhone 6s? Cenově to vyjde nastejno

Novinky, jky

Pokud nejste velmi nároční a nechtěli byste stavět dům v Praze, asi se shodneme, že by vám necelých pět miliónů korun na stavbu pěkného domku asi stačilo. Značka Brikk se proslavila vylepšováním produktů Applu a své nové produkty oznamuje vždy do budoucna. Nyní společnost oznámila přípravy na vydání diamantového iPhone 6s. Cena? 200 tisíc dolarů, tedy bezmála pět miliónů korun.

Foto: Brikk

Diamantové šestkové jablíčko? I „esková“ verze se dočká blýskavého zkrášlení.

Článek

Apple ještě ani oficiálně neohlásil vydání zařízení iPhone 6s a nejrůznější firmy už začínají dávat do prodeje příslušenství k těmto mobilům. A jak už to tak bývá, s iPhony jde ruku v ruce prodej nejrůznějších exkluzivních obalů – ať už jde o ty z drahých kovů, či diamantové.

Značka Brikk je proslulá těmi nejokázalejšími obaly – a ty na iPhone 6s evidentně nebudou výjimkou. Budou se vyrábět ve verzích z 24karátového žlutého či růžového zlata a také z platiny.

Zleva: platinová verze, verze ze žlutého zlata a z růžového zlata

K tomu všemu ovšem musíte připočíst ty nejdražší – diamantové verze. Některé budou mít z diamantů „jen“ logo, avšak ten nejexkluzivnější bude poset celkem 50 karáty diamantů.

Cena začíná u těch nejlevnějších obalů na 7995 dolarech, tedy necelých 200 tisících korunách. Pokud byste ovšem zatoužili po tom, abyste vyčnívali jako švédský turista v Ghaně, můžete si dopřát tu nejdražší verzi za 199 995 dolarů, tedy bratru asi 4,9 miliónu korun. Anebo si postavte dům – ten s trochou štěstí aspoň nebudete muset za rok měnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám