Hlavní obsah

Hipsteři letos zamoří pláže háčkovánými bermudami

Když před několika roky začali hipsteři nosit oblečení svých dědů a plnovous, mysleli si všichni, že je to módní výstřelek, který bude mít trvání jako život jepice. Jenže z hipsterského stylu se stala záležitost masová. Nejnovější „vychytávka” jim nyní umožní vybočit z davu opravdu výrazně.

Foto: Famous

Tohle je to poslední, co by většina lidí chtěla v létě nosit.

Článek

Praví hipsteři, tedy ti, kteří chtějí jít proti masovosti, tak hledají další možnosti, jak vybočit z davu. A letos v létě se jim to dokonale podaří s pestrobarevnými háčkovanými kraťasy a bermudami. Těžko si totiž představit, že tohle bude masová móda.

Foto: Famous

Není jen jeden model. Příšerností je v prodeji více.

Věří tomu snad jen Schuyler Ellers z Kalifornie, který navrhl a prodává pestrobarevné háčkované kraťasy a bermudy značky Lord von Schmitt na webu Etsy. Tvrdí o nich, že jsou nejen vysoce módní a stylové, ale také velmi pohodlné a vzdušné.

Vzdušné prádlo

A co na to hipsteři? Zaútočili na novinku a kupují ji v obrovských množstvích. Pestrobarevné nohavice jsou prý vyrobeny háčkováním proužků bavlny, a tudíž jsou příjemné na těle. Otvory v háčkovaných vzorech přivádějí ke kůži dostatek vzduchu.

Foto: Famous

Nevkus? Slabě řečeno...

Kus vyjde v přepočtu na zhruba sedmnáct set korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám