Hlavní obsah

Stylový pivní chladič zdobí voděodolné reproduktory

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stylová přenosná lednice Kube vás sice v přepočtu přijde na více než 25 tisíc korun, k pivu vám ale za to i pěkně zahraje. Pivní chladič firmy Thomas & Darden má nezbytnou vlastnost, kterou u podobného zařízení hledáte: dobře vám vychladí pivo.

Foto: Thomas & Darden

Chladnička na pivo Kube

Článek

Aby výrobce ospravedlnil svou ne zrovna lidovou cenu, je chladnička vybavena high-end reproduktory, které se přes bluetooth spojí s mobilem, z něhož můžete pouštět svou oblíbenou hudbu. Reproduktory jsou voděodolné, takže případný déšť vám oslavu nezkazí.

Podle šéfa americké společnosti Russella Williamsona, která přístroj představila na veletrhu elektroniky CES (International Consumer Electronics Show) v Las Vegas, je lednice - pojmenovaná podle kostkového tvaru Kube - schopna ozvučit jakoukoliv párty.

Foto: Thomas & Darden

Chladnička na pivo Kube

„Osobně jsem ji vyzkoušel na stovkách akcí - malých, velkých, uvnitř i venku, hlasitých, tichých, suchých, mokrých, veřejných i soukromých. Dokonalá technologie a robustní, ale přitom úchvatný design oživí jakýkoliv večírek,“ podotkl Williamson.

Kube dokáže na jedno nabití hrát dvacet hodin a má výstupní výkon 100 decibelů, což zaručí dobrý zvuk i na větších párty. Je navíc vybavena LED světly, které zeslábnou, když se otevře víko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám