Hlavní obsah

Montegrappa pustila do světa psací pera se superhrdiny

Novinky, jky

Mnoho mužů má i v dospělosti oblíbeného superhrdinu. A přesně na tuto skutečnost sází výrobce luxusních per Montegrappa. Pera jsou vytvářena pod licencí společnosti Warner Bros Consumer Products a osloví zejména ty muže, kteří v sobě mají ještě aspoň malou část dítěte. A výrobce věří, že takových není málo.

Foto: Montegrappa (3x)

Je libo pero ve znamení Supermana?

Článek

Fanoušci komiksů či seriálových a filmových superhrdinů by měli zpozornět. Nová série per nazvaná DC komiksoví hrdinové a padouši má po čtyřech perech pro každou skupinu. Svá pera tak mají Superman, Batman, Wonder Woman a Green Lantern, stejně tak jako čtyři nepřátelé Batmana – Joker, The Penguin, Catwoman a The Riddler (Hádankář).

Své pero dostal samozřejmě i Batman.

Psací náčiní všech těchto postav bude k dispozici jako plnicí, kuličková pera a propisky. Každé z nich má přitom unikátní design, barevnou kombinaci podle typického kostýmu dané postavy a je zabalené do jedné z barevných krabiček.

Dost možná nejoriginálnější je pero s motivy Hádankáře.

Plnicí pera stojí 475 dolarů (11 000 korun), kuličková 435 dolarů (10 000 korun) a propisky pak přijdou na 395 dolarů (9100 korun). Všechny vycházejí pouze v omezeném počtu, takže by fanoušci jednotlivých postav zřejmě neměli otálet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám