Hlavní obsah

Nejdražší vyčištění zubů na světě si nemůže dovolit každý

Novinky, znk

Pokud hledáte dokonale krásný a zároveň klinicky přesný zubní kartáček, právě jste jej našli. Se zřejmě nejdražším zubním kartáčkem na světě přišla na trh německá firma Reinast, jejíž misí je, jak sama na svých webových stránkách píše, nabízet technologicky dokonalé luxusní předměty každodenního použití. Jeden takový háček je však pro běžné smrtelníky v ceně.

Foto: Reinast 2x

Odnímatelné a výměnné hlavy dělají kartáček skoro nesmrtelným.

Článek

Výrobce garantuje „perfektní biokompatibilitu (tedy zdravotní nezávadnost) spolu s jedinečnou trvanlivostí“. Zubní kartáček vás sice v přepočtu přijde na zhruba 88 tisíc korun, jak ale odolat kombinaci dokonalosti masivního titanu a elegance nadčasového designu? No, pro nás to tak těžké není, ale třeba máte jiný názor.

Nejdražší zubní kartáček světa je k dostání ve čtyřech barvách.

Hygienickou nezávadnost zaručuje možnost výměny hlavy a antibakteriální vrstva pod ní. Můžete si navíc vybrat mezi čtyřmi barevnými odstíny, a to titanovým, černým, růžovým a zlatým. Pokud by vám to snad pomohlo v rozhodování, tak firma zaručuje, že všechny kartáčky jsou vyráběny v Německu.

Nejdražší zubní pasta k tomu

Nejdražší kartáček se ale neobejde bez nejdražší zubní pasty. Tu nabízí americká firma Theodent a dáte za ni v přepočtu dva tisíce korun za tubu. Theodent 300 totiž kromě běžného fluoridu obsahuje i firmou patentovanou látku Rennou (jejímž základem jsou kakaové boby), která údajně obnovuje a posiluje zubní sklovinu. Třešničkou na dortu je pak designové zlatobílé balení.

Foto: Theodent

Nejdražší zubní pasta na světě působí luxusně už na první pohled.

A to nejdůležitější nakonec: firma ujistila, že Theodent 300 neobsahuje žádné látky živočišného původu a nebyla testována na zvířatech. Tak co víc si přát, než dokonalou krásu a zdraví bez krutosti? Upřímně - asi jen normální cenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám