Hlavní obsah

Dvacet tisíc mužů nezvládlo udělat z lesbické ženy heterosexuálku. Ve hře jsou miliardy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hongkongský magnát Cecil Čchao-cche Cchung se stále nesmířil s tím, že jeho dcera Gigi je lesbička, i když si ve Francii v roce 2012 vzala svou dlouholetou partnerku Sean Eavovou. Zdvojnásobil svou nabídku věna pro muže, který si ji vezme a bude s ní mít dítě, na miliardu hongkongských dolarů (2,6 mld. korun). Dcera ho v otevřeném dopise žádá, aby akceptoval její homosexualitu.

Foto: Plaza Macao

Gigi Chao (vpravo) se svou partnerkou

Článek

„Jako dcera si nemohu přát více, než abys byl šťastný. Ale co se týká vztahů, tvé očekávání z mé strany a to, jaká ve skutečnosti jsem, není v souladu,“ uvedla Gigi Čchao v otevřeném dopise zveřejněném v deníku South China Morning Post a dodala, že neočekává, že její partnerka a otec nutně musí být nejlepší přátelé. Podle ní by neměl být z její partnerky vyděšený a měl by s ní zacházet jako s normální lidskou bytostí hodnou úcty.

Obří věno nabídl rejdař a realitní magnát poprvé v roce 2012. Když nechala jeho dcera svazku ještě navíc požehnat, Cecil Čchao-cche svou nabídku v rozhovoru pro malajský deník Nanyang Siang Pau zdvojnásobil. Uvedl v něm, že v jejích 33 letech ještě není pozdě na to, aby změnila názor.

Hongkongský Don Juan nabídku zvýšil, zájemci už však ztrácí víru
Když nabídl asijský miliardář miliardu hongkongských dolarů, přihlásilo se e-mailem 20 tisíc zájemců, kteří věřili, že dokážou změnit sexuální orientaci jeho dcery. Není překvapením, že se to nikomu nepovedlo. I tak však boháč, který tvrdí, že spal s 10 000 ženami, zdvojnásobil nabídku a čeká. Zatím má 500 nových zájemců.

V otevřeném dopise dcera vyjádřila úctu k otci, označila ho za jednoho z nejtvrději pracujících lidí, ale volbu své partnerky obhajovala. Také uvedla, že v minulosti měla partnery mužského pohlaví a byla s nimi šťastná, ale že tyto vztahy dlouho nevydržely.

Svou partnerku miluje

„Byla jsem dočasně šťastná, veselá z něčeho nového, z pozornosti, zájmu někoho, kdo je fyzicky silnější. Vždy to ale trvalo krátce, protože jsem rychle ztratila trpělivost a necítila jsem se pak v jejich přítomnosti dobře. Opět jsem toužila po svobodě. S ženou to bylo jiné. Cítím se příjemně a spokojená se svým životem,“ uvedla miliardářova dcera.

Gigi Čchao také zdůraznila, že svou partnerku miluje. Otci se omluvila za to, že v něm vyvolala dojem, že žije se ženou jen proto, že v Hongkongu pro ni nejsou vhodní muži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám