Hlavní obsah

Luxusní košile, které stojí za sáhnutí do peněženky

Novinky, ema

Košile je naprosto nezbytným kouskem v šatníku. Nosí se do práce pod sako i v létě na volnočasové aktivity. Vypadá elegantně a slušivě zároveň. Dalším důležitým aspektem je zájem žen. Ty totiž pánové v dobře padnoucí košili přitahují jako magnet.

Foto: koláž Novinky.cz

Košile musí jednoznačně dokonale sedět.

Článek

Stylová záležitost musí jednoznačně dokonale sedět. Proto není na místě na košili šetřit. Vyplatí se do ní investovat klidně i několik tisíc, často jedině tak totiž svršek ve skříni nějakou dobu vydrží.

Základem je pod košili vždy nosit tílko. Je to hlavně praktická prevence proti propoceným kruhům v podpaží, kterým se nejde vyhnout v žádném ročním období. Ale pozor. Často si můžete všimnout módního faux pas v případě, kdy tílko prosvítá. To se stává velmi často hlavně těm, kteří nosí převážně bílé košile. I tomu se ale můžete snadno vyhnout, například nošením tělového tílka nebo trička.

Vsaďte na originalitu

Tradiční modré, šedé a bílé košile jsou dávno ohranou písničkou. Trendy světových módních značek velí jasně. Letos povedou rafinované střihy v kombinaci s neotřelými barvami a nápadnými detaily.

Foto: Emporio Armani

Foto: Emporio Armani

Až ironicky velkou kapsu přiznává módní velikán Emporio Armani. Vyvrací tím zažité konvence a do pánské módy přináší vtip a styl ruku v ruce. Zvýrazněný lem podél knoflíků vypadá, jako by tam byl omylem. Opak je ale pravdou. Nápadně přidaný šedý pruh kontrastní nudnou černou košili vyzdvihuje na stylový módní doplněk.

Foto: Burberry

Znak luxusu: Klasický vzor značky Burberry

Foto: Diesel

Potrpíte si na luxus a chcete, aby byla vidět hlavně značka, kterou kupujete? Pak vsaďte na Burberry. Britský luxusní módní dům je přímo proslavený svým typickým tartanovým vzorem. Jím s oblibou zdobí jak dámskou, tak i pánskou módu a doplňky.

Pruhovaným černobílým vzorem také zaujmete. Košile spíše sportovního stylu od firmy Diesel se hodí k černým kalhotám. Neoblékejte k ní ale černé sako. Naopak zkuste svůj šatník oživit o společenskou vestu. Nezapínejte, nechte ji ležérně plandat.

Foto: Dolce&Gabbana

Hrajte si s barvami. Zkuste vínovou, zelenou, nebo hnědou košili.

Foto: Dolce&Gabbana

Foto: Dolce&Gabbana

Že modré košile už nejsou v kurzu, zas tak úplně neplatí. Tedy alespoň v případě, kdy vsadíte na originální kousky od Dolce Novodobého chameleona zaujme vtipně vyvedená kombinace barevné košile a saka jednoho a téhož vzoru. K džínům oblékněte modrou košili s plátěným vzorem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám