Hlavní obsah

Závěr se sushi a čokoládovými fontánami

Právo, Rudolf Voleman
KARLOVY VARY

Ve znamení tří sedmiček se ponese v sobotu 7. 7. 2007 večer závěrečná party letošního filmového festivalu v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Hlavní dominantou slavnosti mají být tři čokoládové fontány, kde si bude možné namáčet ovocné špízy nebo jednotlivé kousky ovoce.

Článek

"Magické datum konání závěrečné párty se promítne do dekorací," uvedla ředitelka Grandhotelu Pupp v Karlových Varech Andrea Pfeffer - Ferklová. "Máme připravené speciální efekty, jako například ledy do nápojů zmražené ve tvaru sedmiček. Na stolech budou jako dekorace položeny karty - srdcové sedmičky," popisovala přípravy na závěrečnou party letošního filmového festivalu.

Gurmánskou dominantou posledního festivalového večírku, který se odehraje vedle Slavnostního sálu GH Pupp také v Malé dvoraně, Zrcadlovém sále, Randevous a také na zahrádce hotelu, mají být ale tři čokoládové fontány. "V jedné z nich poteče mléčná, v druhé bílá a v poslední hořká čokoláda," prozradil šéfkuchař GH Pupp Jan Pípal. "U fontán budou připravené ovocné špízy a kousky nejrůznějšího ovoce, hlavně ananas a jahody, které si budou hosté do čokoládových fontán budou namáčet," dodal.

"Čokoládové fontány byly společně se sushi barem hlavním tahákem už zahajovací party, tentokrát ale budeme mít navíc jednu novou velkou fontánu," pokračovala Ferklová. Hosté závěrečné party se ale mohou těšit na další dobroty. "Doufejme, že bude pěkně a budeme moci na zahrádce grilovat," přála si Ferklová. Na jídelníčku jsou totiž připravené steaky snad ze všech druhů masa, včetně kachních prsou.

Chybět nemá ani tradiční uzený losos nebo roostbeefy z kanadských býčků či tygří krevety. "Smažit se budou také máslové palačinky s kysanou smetanou, jahodami nebo borůvkami," prozradil Pípal s tím, že rozpékat se budou rovněž čerstvé tortilly. Chybět nemají ani nejrůznější zmrzliny.

Reklama

Výběr článků

Načítám