Hlavní obsah

Bible je plná sexu, ukazuje americký komiks

Novinky, Stanislav Dvořák

Zatímco islámský svět se bouří kvůli zobrazení Mohameda v evropském tisku, někteří američtí židé prokazují, že mají opravdu bezbřehý smysl pro humor. Erotický komiks podle bible vyšel v časopise Heeb.

Článek

Podle židovského Heebu není nejvíce sexy náboženským textem Kamasútra, ale Bible. Zatímco Kamasútra je prý plná teorie, co všechno by se dalo dělat, kdyby jste na to měli "čas, energii a dobrého chiropraktika", Bible je "samá akce".

Nejerotičtější scény z knihy knih znázornil časopis ve dvanáctistránkovém komiksu. Můžeme zde vidět Abraháma a Sáru při milostném aktu či Izraelity při orgiích u hory Sinai. Podle Heebu je v bibli mnoho sexu a lidé to chtějí vidět.

Překvapivé je, že v USA, kde každá mediální zmínka o sexu způsobí skandál, prošla tato parodie bez povšimnutí. Nikdo si prý nestěžoval, ani křesťané, ani orthodoxní židé. Časopis už dříve zveřejnil např. Ježíše v hippie stylu a Marii s piercingem na bradavkách. O svérázném humoru Heebu svědčí i to, že na svých stránkách www.heebmagazine.com uveřejnil anketu s otázkou, zda je nošení fezu (pokrývka hlavy typická pro islámské země) košer.

Anketa

Co si myslíte o lechtivých kresbách na téma bible?
Je to urážlivé
19,2 %
Je mi to jedno
61,8 %
Je to skvělý nápad
19 %
Celkem hlasovalo 10307 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám