Hlavní obsah

Bývalý bubeník AC/DC nepřijede, zrušil celé turné

Novinky, Stanislav Dvořák
Aktualizováno

Bývalý bubeník AC/DC Phil Rudd nepřijede ani do ČR, ani do dalších zemí. Celé turné bylo zrušeno a pořadatelé to zatím neumí vysvětlit.

Foto: Presscode

Bubeník Phil Rudd

Článek

„Bohužel s velikou lítostí na základě aktuálního vývoje, který je zcela na straně managementu Phila Rudda, musíme informovat, že nadcházející celé evropské turné Phil Rudd Band, které bylo plánováno na květen a červen 2018, se ruší. Další informace bohužel v této věci nemáme, jelikož manažer Phila Rudda Alan Bellman ze společnosti Wave 365 Media Limited se sídlem v Londýně  se všemi organizátory evropských koncertů, aktuálně řadu dní nekomunikuje,” sdělila za pořadatele Kateřina Hlavinková.

Zaplacené vstupné bude podle ní vráceno v plné výši. Do konce týdne chce pořadatel zveřejnit možnosti vrácení vstupného na jednotlivé koncerty u všech předprodejních míst.

Australská skupina AC/DC už neexistuje a bubeník Phil Rudd u nás i dříve vystupoval sólově. Kombinuje staré hity AC/DC a materiál ze sólové desky Head Job.

Phillip Hugh Norman Rudd, který se narodil v roce 1954, vystupoval s pionýry hard rocku AC/DC v letech 1975 až 1983 a znovu 1994 až 2015. V roce 2003 vstoupil se svými kolegy ze skupiny do Rokenrolové síně slávy.

Reklama

Výběr článků

Načítám