Hlavní obsah

Honza Křížek v klipu k písni Runway střídá role

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a hudebník Honza Křížek připomíná svůj stejnojmenný loňský sólový debut druhým videoklipem. Je k písničce Runway, o jejíž klipovou podobu se postaral Mejla Basel. Na Novinkách.cz má premiéru. I tato skladba zazní na křtu Křížkova alba, který proběhne 12. března v pražském Paláci Akropolis.

Nový klip Honzy KřížkaVideo: Supraphon

 
Článek

„Střídání rolí mě baví a je pro mě přirozené. Protože jsem podstatnou část svého sólového alba ve studiu natočil sám, rozhodl jsem se ztvárnit i všechny postavy kapely ve videoklipu a především celou tu muzikantskou pózu trochu zparodovat,“ představuje Křížek koncept nového klipu, v němž ho lze vidět hned ve čtyřech různých podobách a rolích.

Ty mu pomohli dotáhnout k dokonalosti stylistka Kateřina Tišnovská, která se podílela už na klipu Tsunami, produkční Martina Knapovská, pomocní režiséři Adéla Rezková a Pavel Hüttl a režisér Mejla Basel, který společně s Křížkem vymyslel i celý koncept klipu.

Kromě nového videa se Honza chystá být aktivní koncertně se svou novou doprovodnou kapelou. „Na bicí hraje Michal Kolouch Daněk, baskytaru s námi dává Ondra Hauser a kytaru jsme svěřili do rukou zkušeného Davida Pavlíka,“ představuje Křížek své nové spoluhráče, s nimiž se představí coby host na jarním turné Michala Hrůzy Sám se sebou a samozřejmě také na křtu svého eponymního debutu v Paláci Akropolis.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám