Hlavní obsah

Na Rock for Churchill odehrají Irie Révoltés poslední festivalový koncert

Novinky, Stanislav Dvořák

Tradiční festival Rock for Churchill ve Vroutku se bude konat 25. až 26. srpna 2017 a mimo jiné se na něm s fanoušky rozloučí známá reggae skupina Irie Révoltés, která po šestnácti letech ukončí kariéru.

Foto: rfch.cz

Irie Révoltés

Článek

Německá skupina oznámila konec dlouho dopředu, mezitím odehraje po Evropě ještě několik koncertů a v České republice by měl být RFCH poslední festival, kde se objeví.

Skupina z Heidelberku, známá po celé Evropě, proslula energickými koncerty. Vychází z chytlavého reggae a ska i z hip-hopu a střídá angličtinu s francouzštinou. Vydala pět desek a po šestnácti letech se její členové rozhodli přátelsky rozejít a věnovat se vlastním projektům.

Foto: rfch.cz

Tata Bojs

Dále už potvrdily účast skupiny Tata Bojs a Circus Problem, která na podzim vydala novinku Inner Fools. A to zdaleka nebude všechno. Na festivalu, který je znám výběrovou dramaturgií a ignorováním všudypřítomného českého mainstreamu, vystupují obvykle desítky především zahraničních interpretů, kteří se pohybují v žánrech jako ska, reggae, funk, hip-hop, soul, jungle, elektronika atd.

18. ročník Rock for Churchill proběhne tradičně v přírodním areálu Myslivna ve Vroutku. Dvoudenní vstupenky jsou v současnosti v prodeji za 800 Kč (+ poplatky) na www.rfch.cz, GoOut.cz, pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na dobírku a v sítích Tickteportal a Ticketpro. V prodeji jsou také balíčky 5+1 a 10+2 zdarma. Stanování je na Rock for Churchill zdarma. Kompletní informace o předprodeji najdete na rfch.cz/vstupenky.

Reklama

Výběr článků

Načítám