Hlavní obsah

Festival Nouvelle Prague uvede nadějné kapely i hudební osobnosti

Právo, jaš

Již 6. a 7. listopadu se tradičně v prostorách pražského pivovaru Staropramen uskuteční 3. ročník mezinárodního showcaseového festivalu a hudební konference s názvem Nouvelle Prague.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Lenka Dusilová se na Nouvelle Prague představí s kapelou Baromantika.

Článek

Hlavními hudebními hosty letos budou švýcarská elektropopová kapela Kadebostany a naše Lenka Dusilová s Baromantikou. Tuzemskými kapelami v programu budou Mydy Rabycad, Wild Tides, Ghost of You a Sundays on Clarendon Road, ze zahraničí pak přijedou britští Beasts, Američané Beau, Brit James Harries, australští Northeast Party House, američtí Meat Wave a The Prettiots, Britové The Amazons a z Indie Studmuffin.

Nouvelle Prague už zná i seznam diskusních panelů, které se uskuteční v rámci mezinárodní hudební konference. Jejich názvy jsou Highway 2015 Revisited, Booking stokrát jinak, Sociální sítě & Marketing, Festivalová abeceda pro začátečníky i pokročilé, Brands & Events, Jak maximalizovat příjmy z autorských práv a Ticketing a cashless řešení – hudba přítomnosti.

Jednodenní vstupenky na festivalovou část jsou v předprodeji za 270,- Kč, na místě budou stát 400,- Kč. Celofestivalová vstupenka je za 370,- Kč v předprodeji a za 450,- Kč bude na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám