Hlavní obsah

Dívčí skupina Atomic Kitten připravuje album

Právo, (ŠH)

Britská dívčí popová skupina Atomic Kitten prý připravuje nové album. Studiová deska by měla vyjít příští rok a trio by ji rádo představilo i na koncertním turné. Informace potvrdila v rozhovoru pro britský deník The Sun jeho členka, zpěvačka Kerry Katona.

Foto: ČTK

Nahrávání novinky Atomic Kitten oznámila Kerry Katona.

Článek

„Atomic Kitten momentálně pracují na novém albu. Nejsem si jistá, jestli to můžu říct, ale je to tak. Plánujeme také celosvětové turné. Novinka by měla vyjít příští rok,“ sdělila srozumitelně umělkyně.

Dívky z Atomic Kitten se daly dohromady v roce 1998 v Liverpoolu. V současnosti formaci tvoří Kerry Katona, Liz McClarnonová a Natasha Hamiltonová.

Mezi její nejznámější písničky patří Whole Again, Eternal Flame, The Last Goodbye, If You Come To Me nebo The Tide Is High (Get the Feeling). Na kontě má tři studiová alba – Right Now (2000), Feels So Good (2002) a Ladies Night (2003). První dvě zmiňované nahrávky pokořily britský albový žebříček a třetí obsadila v této hitparádě 5. místo.

V roce 2004 si skupina Atomic Kitten dala pauzu a po osmi letech se zpěvačky opět sešly. Od té doby ale nebyly příliš aktivní a nevydaly žádné album.

Reklama

Výběr článků

Načítám