Hlavní obsah

Sexy bubnující Číňanky z olympiády přijedou do Prahy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Křehké ženy a obrovské bubny s masivním zvukem, to je asijská bubenická show Manao - Drums of China, která je známá i z olympijských her v Pekingu. Jejich jediné české vystoupení se koná v Praze v Divadle Hybernia 6. dubna.

Článek

Šestnáctičlenný soubor sexy bubenic slibuje tradiční čínské melodie, strhující rytmy a dokonalou choreografii na pozadí kulis.

"Historie dívčího bubenického souboru Manao se píše již od roku 2001, kdy bubenice poprvé vystoupily v rodné Číně. Od té doby už procestovaly se svou jedinečnou show USA, Kanadu, jižní Afriku i Austrálii a letos se premiérově představí konečně také v Evropě. Vrcholem jejich kariéry se stalo bezesporu fascinující vystoupení v rámci zahajovacího ceremoniálu letních olympijských her v Pekingu v roce 2008," uvedla Lucie Marková z Pragokoncertu.

Na pódiu dívky hrají na obří, až 350 kg vážící čínské bubny, hudbu doprovází i řada efektů, kulisy a světelná show. Předprodej vstupenek byl  zahájen v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketart. Více informací na www.pragokoncert.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám