Hlavní obsah

Policie vyšetřuje záhadnou smrt hostinského

Právo, pab
KLATOVY

Klatovští policisté vyšetřují záhadnou smrt čtyřiapadesátiletého majitele restaurace Sauna ve Vřeskovicích na Klatovsku. Jeho tělo objevili v úterý a ohledávající lékař zjistil v obličeji a na hlavně zranění.

Článek

"Muž měl krvácející ránu na hlavě a podlitinu na bradě, rtu a očích. Zemřel nejdéle čtyřiadvacet hodin před nalezením," řekl mluvčí západočeských policistů Jiří Soukup.

Podle něho byly dveře restaurace uzavřeny zevnitř. Podle předběžné zprávy soudních patologů jsou na těle mrtvého muže známky tupého násilí svědčící o jeho napadení cizí osobou těsně před smrtí. Současně jsou na těle patrné známky obrany.

Smrt mohla souviset s útokem na hlavu a krk. Kriminalisté dále zjistili, že muž trpěl silnou cukrovkou a stávalo se často, že upadl do komatu a musel být převezen do nemocnice.

"Už také víme, že s ním lidé v pondělí večer hovořili přes okno restaurace a byl značně opilý a vykřikoval, že je nemocný. To potvrzuje i výsledek rozboru krve, který obsahoval téměř tři promile alkoholu," uvedl policista obeznámený s případem. Soudní lékaři zatím přesnou příčinu smrti neurčili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám