Hlavní obsah

Útočník střílel do dveří rodinného domu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SEMILY

Neznámý pachatel v noci na čtvrtek třikrát vystřelil do dveří rodinného domu v Brádlecké Lhotě na Semilsku. Před tím zapálil osobní automobil stojící před domem. Vozidlo při požáru vybouchlo a zůstalo z něj jen ohořelé torzo. Při incidentu naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Článek

"Motiv útoku ani typ střelné zbraně zatím neznáme," uvedla k případu mluvčí semilské policie Soňa Šídová. Požár a následná exploze zcela zdemoloval automobil značky BMW.

Auto patří třicetiletému podnikateli, který vlastní realitní kancelář a sportovní centrum. "Nejsem sice nejchudší, ale že bych denně uzavíral miliónové obchody, to ne," řekl muž TV Nova. Na dopadení pachatelů vypsal odměnu 50 tisíc korun. Proč muži zaútočili, neví.

Podle svědků se několik mužů pohybovalo po vesnici už několik dní a místo útoku si obhlíželi.

Luxusní vůz začal hořet na zahradě před domem na kraji obce. Hasiči vyslali na místo více jednotek, neboť z hlášení vyděšeného majitele nebylo zřejmé, jestli je hořící auto venku, nebo v garáži. Měli strach, aby se oheň nerozšířil na dům.

Bradlecká Lhota leží v rekreační oblasti na rozhraní Českého ráje a Podkrkonoší. Žije v ní necelých 200 obyvatel.

Reklama

Výběr článků

Načítám