Hlavní obsah

Mladík se přiznal k vraždě dívky na Vyšehradě, zabíjel kvůli penězům

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha
Aktualizováno

Pražští detektivové zadrželi během tří dnů 25letého mladíka, kterého podezřívají z vraždy 21leté dívky. Mladík se k činu přiznal a uvedl, že čin spáchal v pondělí kvůli penězům.

Šéf pražských kriminalistů k vraždě Video: Novinky

 
Článek

Policistům se podezřelého podařilo dopadnout v pátek dopoledne. „Mladý Čech se ke skutku přiznal, kriminalistům dokonce uvedl, že dívku znal asi dva měsíce a jeho motiv byl loupežný. Dívce z bytu odcizil asi patnáct tisíc korun, poté se umyl od krve, převlékl a odešel pryč,“ informovala Novinky mluvčí policie Jana Rösslerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Vyšetřovatelé ve Vratislavově ulici v PrazeVideo: Jiří Forman, Novinky

Pachatel nebyl nikdy souzen za násilný trestný čin, ale byl dvakrát trestán za krádeže. Policisté muže obvinili ze spáchání trestného činu vraždy a vzhledem k tomu, že vraždil s úmyslem získat majetkový prospěch, hrozí mu dvacetileté vězení nebo až výjimečný trest. Státní zástupce podal návrh na vzetí do vazby.

Mrtvá dívka byla nalezena v tratolišti krve ve Vratislavově ulici v Praze 2 v úterý odpoledne. Policisté ihned vyhlásili pátrání po zakrváceném pachateli a poprosili veřejnost o informace k jeho dopadení. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám