Hlavní obsah

Muž ubodal svou družku dvěma noži, její tělo odtáhl do sklepa

Novinky, Ondřej Kořínek
Znojmo

Jednadvacátou vraždu v tomto roce řeší od čtvrtka jihomoravští kriminalisté. V noci na čtvrtek na Znojemsku po předchozí hádce ubodal opilý muž dvěma noži svou družku a její tělo odtáhl do sklepa. Podezřelého policisté zadrželi.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hádka, která vraždě předcházela, se odehrála krátce po čtvrteční půlnoci v obci Hrabětice na Znojemsku. Policisté se o napadení 53leté ženy dozvěděli o chvíli později.

„Hlídka na místě události našla poškozenou ženu už bez známek života v tratolišti krve. Jak potvrdila i následná soudní pitva, žena neměla šanci útok přežít,“ uvedla mluvčí policie Petra Vedrová.

Policisté na místě zadrželi podezřelého 59letého muže pod vlivem alkoholu. Po hádce vzal z kuchyně dva nože a ženu v ložnici napadl. Zasadil jí několik ran a její tělo poté odtáhl do sklepa.

„Kriminalisté už ve čtvrtek odpoledne útočníkovi sdělili obvinění pro zvlášť závažný zločin vraždy, za který mu v tomto případě hrozí trest odnětí svobody až na dvacet let,“ sdělila mluvčí a dodala, že státní zástupce bude pro zadrženého žádat vazbu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám