Hlavní obsah

Barmanku v Brně znásilnil a oloupil 17letý chlapec

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brně
Aktualizováno

Zřejmě nejhorší okamžiky života má za sebou teprve dvacetiletá barmanka, která měla službu v jedné z heren na Křenové ulici v Brně v noci na sobotu. Nad ránem vstoupil do podniku mladík, který ji nabízel MP3 přehrávač. Když odmítla, bodl ji do zad, okradl a znásilnil. Policisté už mají pachatele v cele, je jím teprve sedmnáctiletý chovanec diagnostického ústavu ze Znojemska.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Mladík si počkal, až se k němu barmanka obrátila zády a bodl ji nožem. Rána naštěstí nebyla nijak hluboká. Pak ženu okradl o 25 000 korun, vzal ji klíče, hernu zamkl zevnitř a odtáhl ji do skladu. Držel jí nůž pod krkem a přinutil ji k orálnímu sexu. Pak na ní chtěl ještě vykonat soulož, žena mu ale řekla, že v tuto dobu jezdí na kontrolu bezpečnostní agentura, proto svého jednání zanechal a utekl,“ prohlásil kriminalista David Vavřín.

Policisté po oznámení ihned zahájili intenzivní pátrání. Násilníka v podniku zachytily bezpečnostní kamery, proto se podařilo rychle odhalit jeho totožnost. Ač teprve sedmnáctiletý, má už totiž bohaté kriminální zkušenosti a byl dokonce odsouzen za krádež. „Žena ho při rekognici poznala, navíc zanechal na místě pachovou stopu, máme záběry z kamer, on ale stále tvrdí, že nic neudělal a dál nekomunikuje,“ dodal Vavřín.

Kriminalisté mladého násilníka sebrali přímo v diagnostickém ústavu, při vyšetřování navíc zjistili, že je zřejmě pachatelem dalšího přepadení herny na stejné ulici. V cele předběžného zadržení nyní mladík čeká na návrh na vzetí do vazby, a pokud ho soud uzná vinným, hrozí mu až pět let pobytu za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám